Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LIVE! Irene & Friends | semi akoestisch buiten

14 juli @ 15:00 - 17:00

Tijdens de Summer Market, markt op ons grote groene terras, komt Irene & Friends een semi-akoestische live set spelen.

Irene Min is sinds jaren actief in de muziek, zingen is haar vanaf haar prille jeugd met de paplepel ingegoten. Haar stem heeft een groot bereik waarbij de warmte in de lagere regionen opvalt. Met haar originele eigen stijl weet ze haar publiek te boeien en te raken.

Sinds jaar en dag schrijft ze haar eigen teksten, gevoelig en gelaagd. Als helft van het duo Weir-d heeft ze in 2020 een prachtige en goed ontvangen CD, met de titel X-Plain, uitgebracht.

Een jaar later ontstond het plan om ook een solo song op te nemen met behulp van bevriende muzikanten. Glimpse is de eerste song die het licht heeft gezien. De tweede zal binnenkort verschijnen. De behoefte ontstond ook live te gaan spelen.

Na een aantal keren bij onder andere Ten Westen als gast te hebben opgetreden heeft Irene nu een eigen band geformeerd. Deze band bestaat uit Tiander Turpijn: toetsen, Michel Ypma: bas, Mark Jonk: gitaar en Robert Fokker: drums.

Irene & Friends spelen songs die op een eigen manier ten gehore worden gebracht, inclusief het eigen werk. Niet te missen op 14 juli vanaf 15.00 u, in Ten Westen.

Gegevens

Datum:
14 juli
Tijd:
15:00 - 17:00