Gezellig samenzijn

Organiseer een onvergetelijk persoonlijk event in het industriële pand van de gasfabriek in Alkmaar. Of het nu gaat om een babyshower, verjaardag of een gewoon gezellig samenzijn met vrienden en familie, wij bieden de perfecte locatie voor groepen tot 150 personen.

Ten Westen heeft de voormalige werkplaats van de Gasfabriek omgetoverd tot een unieke locatie met prachtig groen terras. Hier kunt u binnen of buiten, geheel privé of op een gereserveerd gedeelte op het terras of op de vide, genieten van onze heerlijke keuken tijdens een Walking dinner, BBQ, high tea of bottomless brunch. Of proost op uw gelegenheid met een High Wine proeverij.

Onze locatie biedt ruime gratis parkeergelegenheid, zodat zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten voor uw gasten. Ons team zorgt ervoor dat uw event een top ervaring wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

Om de locatie af te huren voor een persoonlijk event op vrijdag of zaterdagavond, hanteren wij een minimum van 50 gasten.
Op dagen dat wij open zijn, kunnen wij een gedeelte binnen of buiten reserveren voor uw gezelschap, met een maximum van 40 gasten.

Wil je een reservering maken? Neem contact op!