Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Summer Market Alkmaar | 9 juni

9 juni @ 11:00 - 18:00

Welkom bij de Summer Market, een uniek evenement georganiseerd door Ten Westen, dat elke tweede zondag tijdens de zomermaanden plaatsvindt op het terrein van de voormalige gasfabriek.
Het terrein van de oude gasfabriek biedt een unieke setting met meest groene terras van Alkmaar. Geniet van een ontspannen sfeer en laat je verrassen door de diverse kramen met onder andere kunst, handwerk, kleding en nog veel meer.
Tijdens het evenement kun je bij ons op het terras een lekker drankje komen drinken en genieten van onze lunchkaart. Ook zijn er diverse foodtrucks.
Daarnaast biedt de Summer Market ook een podium voor lokale talenten om op te treden. Laat je betoveren door live muziekoptredens terwijl je rondstruint tussen de kraampjes.
Dus of je nu op zoek bent naar unieke kunstwerken, lekker eten, een nieuwe outfit of gewoon wilt genieten van een gezellige dag uit, de Summer Market heeft voor elk wat wils.
Het evenement zal plaatsvinden vanaf 11:00 tot 18:00.
GRATIS ENTREE
Heb je interesse om deel te nemen als verkoper op onze Summer Market? Meld je dan aan en voeg je bij de levendige gemeenschap van creatieve ondernemers en enthousiaste bezoekers. Stuur een mail naar info@tenwesten.nl

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
11:00 - 18:00