Heerlijk Eten & Drinken

Ten Westen is de perfecte keuze voor de zakelijke klant of de consument die op zoek is naar heerlijk en verrassend eten. Wij bieden een ruime keuze aan maaltijden voor iedere gelegenheid. Onze keuken is gevarieerd en het streven is om zo duurzaam mogelijk te zijn.

Voor iedere gelegenheid kunnen wij smakelijke gerechten aanbieden. Naast onze goede wijnen en lekkere biertjes, hebben wij ook een ruime keuze uit biologische frisdranken.

Lazy Sunday

Het is onze eigen traditie op zondag te genieten van heerlijk eten en live muziek.

High Tea

Wij bieden een heerlijke High Tea aan met diverse sandwiches, scones, gebakjes, soepje, croissants en eindeloos veel thee.

Alleen op reservering.

Zakelijke lunch

Voor uw zakelijke event serveren wij een heerlijk lunch bestaande uit vier kleine gerechtjes en een biologisch sapje erbij.

Bottomless Brunch

Vrij uniek voor Alkmaar zijn onze Bottomless Brunches. Iedere openingsdag kan je aanschuiven in ons prachtige industriƫle pand om twee uur lang onbeperkt te genieten van onze Cava Rosado met daarbij een keuze uit 2 gerechtjes voor de brunch. Erg leuk voor op de lazy Sunday.

BBQ

Met het bedrijf, je familie of een groep vrienden genieten op ons groene terras van een BBQ buffet? Dat kan. Onze BBQ stellen wij samen met u en bestaat bijvoorbeeld uit diverse salades, duurzaam vlees, vis, gegrilde groenten en brood met smeersels. Wij werken met verse producten en maken de gerechten net even anders dan men zou verwachten met een BBQ.

Walking Dinner

Ben je met een grote groep en wil je een informele setting, waarbij niet iedereen zit? Dan hebben wij de Walking Dinner voor. Wij ‘walken’ en jij geniet met je gasten van een heerlijk 4 of 5 gangen diner wat allemaal te nuttigen is met een vorkje of lepeltje. De samenstelling wordt afgestemd op jouw wensen en evenement.

Maatwerk

Wij vinden eten heel belangrijk en besteden daar veel aandacht aan.
Wij stemmen onze mogelijkheden graag af met jouw wensen om een event tot een succes te maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je een reservering maken? Neem contact op!