Een onvergetelijk huwelijk

Ten Westen is een unieke trouwlocatie in de oude gasfabriek. De locatie heeft karakter en geeft een unieke sfeer. Het hoge plafond, de grote ramen en de industriële uitstraling zorgen voor een bijzondere setting voor jullie huwelijk.

Op het grootste en groenste terras van Alkmaar, bieden wij de mogelijkheid voor een festivalsetting. Trouwen onder een prachtige stretchtent en met foodtrucks op het grote grasveld zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Binnen kunnen jullie gasten genieten van de unieke architectuur en de historische elementen van de oude fabriek. De combinatie van rauwe elementen en natuurlijke lichtinval zorgt voor een speciale en inspirerende setting.

Ons team staat klaar om jullie te helpen bij het verzorgen van jullie huwelijk. Van ceremonie tot en met het feest met een band of DJ’s. Of wij nu zelf de catering doen of één van onze professionele partners. Wij zorgen dat het tot in de puntjes is geregeld.

Laat jullie dag een fantastische beleving worden met onze unieke trouwlocatie met zeer ruime gratis parkeergelegenheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen en hoe wij jullie droomhuwelijk kunnen realiseren.

Wil je een reservering maken? Neem contact op!