Over Ten Westen

Op misschien wel de mooiste locatie van Alkmaar, vind je Ten Westen. Een Eventlocatie, op het voormalige Nuon terrein gevestigd in het pand van stichting Behoud GAS!Fabriek Alkmaar, beter bekend als De GAS!Fabriek. Ten Westen is voortgekomen uit de plek van de vestiging, wat ligt ten westen van de daadwerkelijke oude gasfabriek, die helaas is gesloopt. Het is een locatie om te ontmoeten, te verbinden en te vermaken voor zowel de zakelijke klant als de consument die in zijn vrije tijd een feest wil geven of wil genieten op de verschillende evenementen en ons terras.


De visie is een horecagelegenheid, die duurzaam, inclusief, circulair en zelfvoorzienend is om de voetdruk zo klein als mogelijk te houden. Een plek waar mensen, natuur, voedsel en cultuur elkaar ontmoeten.

Laat je verrassen door de toffe en fijne plek, waar mensen komen om te ontmoeten, verbinden en vermaken. Ten Westen is een gezellige locatie met een industriƫle uitstraling, eerlijke kwaliteit en waar duurzaamheid het streven is. Het beschikt over het groenste terras van Alkmaar. Een geliefde plek om in het weekend buiten op het terras te zitten, terwijl de kinderen gebruik maken van de faciliteiten op het terrein (jeu de boulesveld, trampoline en pannaveld).

Voor bruiloften en bedrijfsfeesten kan het terrein makkelijk getransformeerd worden naar een trouwlocatie of festivalterrein.

Geschiedenis

Het pand van Ten Westen; de Oude GAS!Fabriek kent een rijke historie. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van de Stichting Behoud GAS!Fabriek, die deze unieke plek heeft gerealiseerd.