Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tapas & Flamenco

19 april @ 17:00 - 21:00

Het is met groot genoegen dat we de tweede editie van onze succesvolle tapasavond aankondigen, verrijkt met de flamenco en de vurige klanken van Canal Sur! 

Op 19 april openen we onze deuren om 17:00 uur voor borrel, gevolgd door een heerlijke tapas die vanaf 17:30 uur worden geserveerd. Maar het hoogtepunt van de avond begint om 18:00 uur, wanneer er live flamenco muziek en dans zal zijn van

FLAMENCO DANSERES EN LATIN ZANGERES “LA NINA” :

Janine Keijzer “La Nina” is al jaren een bekende danseres en docente in de Nederlandse flamencowereld. Haar carrière als danseres en docent is veelzijdig en omvangrijk. Met drie flamencogroepen heeft ze tussen 2000 en nu jarenlang opgetreden in Nederlandse theaters. De belangrijkste projecten vonden plaats tijdens de verschillende Flamenco Biënnales in Nederland. Ze trad op in grote Nederlandse theaters zoals Vredenburg en Bimhuis. Ook was ze choreografe in het Concertgebouw voor een Carmenconcert dat een combinatie was van opera en musical. Voor het Hofvijverconcert in Den Haag trad ze op met het klassieke Residentie Orkest op muziek van Manuel de Falla. Ze heeft jarenlang lesgegeven in vijf steden in Nederland en ook in België en Turkije. Ze heeft zich ook ontwikkeld als muziektheaterauteur. In 2015 stonden vijftig studenten en negen professionals op de planken in de 1e flamencomusical van Nederland: La Zapatera. Na jaren als danseres te hebben opgetreden, heeft ze zich de laatste tien jaar toegelegd op het zingen en heeft tegenwoordig haar eigen Trio Flambossa waarmee ze samen met Bart van Uden(gitaar) en Roberto Haliffi (percussie) als zangeres Fado, Bossa Nova, Bolero’s en Franse Chansons uitvoert en daarnaast natuurlijk Flamencodans brengt. 

FLAMENCO EN LATIN GITARIST BART VAN UDEN:

Bart van Uden begon zijn gitaarloopbaan aan het conservatorium te Zwolle waar hij klassiek gitaar studeerde en deze studie in Amsterdam voortzette en daar ook het diploma haalde als leraar klassiek gitaar. Aldaar had hij ook gitaarles van de bekende NL flamenco gitarist Erik Vaarzon Morel. Met behulp van een studiebeurs kon hij na deze studie twee jaar in Spanje flamenzo zang- en dansbegeleiding studeren aan de Fundació Christina Heeren in Sevilla. Daar kreeg hij o.a. les van Miguel Angel Cortéz en Tino van der Sman. Eenmaal terug in Nederland zette hij zijn studie voort bij Paco Peña in Rotterdam waar hij als flamencogitarist in 2007 afstudeerde. Sinds vele jaren is hij vaste dans- en later zangbegeleider van La Nina maar ook van andere danseressen als Tamar Porcelijn, en diverse Spaanse sterren die via de Flamenco Biënnale workshops geven in NL, zoals Rafaela Carrasco. Bart is inmiddels allround latin gitarist, speelt in meerdere groepen en componeert zijn eigen muziek.

Vorige editie was uitverkocht, dus vergeet niet te reserveren via: www.tenwesten.nl 

Entree kosten:

in de zaal met flamenco:

€ 7,50

Tickets: https://eventix.shop/euw2cryw

buiten de zaal:

gratis entree

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
17:00 - 21:00