Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

LIVE! Stripped Down

1, oktober 2023 @ 15:00 - 17:00

Zondag 1 oktober hebben we weer live muziek! En een nieuwe editie van Stripped Down.

Stripped down zet artiesten in het licht. ✨Letterlijk.✨Er wordt een set gespeeld door 2 bands/artiesten achter elkaar van ongeveer een uur, met uitgeklede eigen geschreven nummers. Denk aan de unplugged sessies van MTV. De eerste 3 nummers worden opgenomen voor ons YouTube kanaal.

BE READY voor deze te gekke solo artiesten:

🎥Anneleen
15:00 – 16:00🌿

Met het oog gericht op zelfontplooiing vindt Anneleen al van kinds af aan haar weg in de muziek. Vertrouwen hebben in de toekomst, leren van de nodige hobbels op je pad en uitgaan van het innerlijk weten zijn op het moment de grootste thema’s waarin ze haar hart weet uit te zingen. Door middel van haar poëtische woordenkunsten vaart ze steeds makkelijker mee op de dragende beweging van het leven. Omlijst door uitgesproken gitaargepingel is haar geluid te omschrijven als funky indie soul.

🎥Jerry Island
16:30 – 17:30⚡️

Nadat zijn laptop met al zijn onuitgebrachte muziek werd gestolen uit een parkeergarage begin 2020, besloot Jerry Island het over een andere boeg te gooien. Hij gebruikte de coronaperiode om zichzelf muzikaal te herontdekken en te experimenteren, wat heeft geresulteerd in een sound die klinkt als een fusie van Pop, R&B, Soul en Hip Hop. In zijn songs probeert de artiest met rauwe eerlijkheid herkenbare situaties
aan te kaarten. Met teksten die veelal voortkomen uit zijn eigen ervaring met liefde,
melancholie, vrienden en familie beschrijft Jerry elk spectrum van het leven.

 

 

Gratis entree

Gratis Parkeren

Gegevens

Datum:
1, oktober 2023
Tijd:
15:00 - 17:00